Cum să obţii 100 de Like-uri pe zi pentru pagina ta Facebook

   Adaugă zilnic 100 Like-uri la pagina ta FacebookDacă te interesează să obţii un număr cât mai mare de Like-uri a paginii tale Facebook, ai cel puţin două variante: poţi apela la diverşi care promit 100 de Like-uri contra unei sume de bani sau poţi folosi un serviciu gratuit care te ajută în acest sens. Serviciul se găseşte la pagina AddMeFast.com.

   Cum funcţionează ?

   Simplu: te înregistrezi (gratuit!), confirmi prin click pe link-ul pe care îl primeşti în mesajul de bun-venit şi... gata.

   Dacă nu faci absolut nimic, vei primi câte 100 de puncte în fiecare zi, puncte care îţi vor asigura cele 100 de Like-uri zilnice.

   Dacă te interesează să-ţi promovezi pagina de Facebook (ăsta este scopul, până la urmă...), ai posibilitatea să dai şi tu Like, la rândul tău, altor pagini Facebook sau, dacă foloseşti platforma Twitter, să dai anumite mesaje pe Twitter. Mai poţi aduna puncte (care se vor transforma în Like-uri pentru pagina ta Facebook) vizitând diferite site-uri sau votând clip-uri pe YouTube.

   Un alt mod de a obţine puncte este să recomanzi acest serviciu prietenilor tăi (pui link chiar pe pagina ta Facebook şi/sau pe blogul tău).

(idee preluată de pe: http://www.secretblog.eu/)

   Cum să aduni gratuit abonaţi, follow-eri, like-uriUn alt site care oferă cam acelaşi tip de servicii (şi tot gratuit!) este http://www.growsocials.com/.

   Ai în continuare o prezentare video despre cum se foloseşte acest serviciu:

  

  

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook:

Administrat de microDIGITAL